.

 

Στο σταθμό μας εφαρμόζεται το πρόγραμμα προσχολικής αγωγής του υπουργείου παιδείας . Σ αυτό εντάσσουμε και τις τρεις ηλικίες των νηπίων μας. Κάθε τμήμα έχει τον εκπαιδευτικό του και...............

 

 

Στο τμήμα των μεγάλων νηπίων το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα προσανατολίζεται στην ύλη της πρώτης δημοτικού. Έτσι τα νήπια ετοιμάζονται για το Δημοτικό στην ανάγνωση και στην αρίθμηση. Τα αποτελέσματα είναι άριστα και τα νήπια μας κατά κανόνα πρωτεύουν στην ’ Δημοτικού.

 

 

Με σύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους τα νήπια μας παρακολουθούν μαθήματα αγγλικών στο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΑΪΓΑΝΙΔΟΥ που τους φέρνουν σε μια πρώτη επαφή με την ξένη γλώσσα.

 

Με δασκάλα κλασικού χορού και με παιγνιώδη μορφή τα παιδιά έρχονται σε επαφή με ψυχαγωγικά παιχνίδια, ρυθμική γυμναστική και χορό.

 

Έχοντας διαπιστώσει το μεγάλο ενδιαφέρον των παιδιών για τη μουσική, καθιερώσαμε τη μουσική προπαιδεία. Σε παιγνιώδη μορφή το μάθημα της μουσικής, με τραγούδια, μουσικά παιχνίδια, θεωρητικές γνώσεις του πενταγράμμου, γνωριμία με τα μουσικά όργανα και τις ορχήστρες προκαλεί τη χαρά και τη γνώση στα παιδιά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερώνεστε για τις τρέχουσες εκδηλώσεις μας συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας

e-mail: info@paidikos.gr