.

Με στόχο την παρουσίαση της δουλειάς μας και την επικοινωνία με τους ενήλικες, διοργανώνουμε στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς διάφορες εκδηλώσεις.

Έτσι, δοκιμάζοντας καινούριες εμπειρίες και δρώμενα, καλλιεργούμε την κοινωνικότητα των παιδιών, την αρμονική συνεργασία μεταξύ τους και την ανάπτυξη της αυτογνωσίας τους.

Μέσα λοιπόν σε μια ατμόσφαιρα χαράς, τα παιδιά δοκιμάζουν τη μεγαλύτερη απόλαυση για τα κατορθώματα τους, χωρίς φοβίες και αναστολές, δίνοντας και σε μας την δυνατότητα να τα καμαρώσουμε και να τα χαρούμε.

Κάθε Χριστούγεννα παρουσιάζουμε στους γονείς μας το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα των παιδιών μας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ’ Λυκείου Γιαννιτσών, γιορτάζοντας μαζί τους τις άγιες αυτές μέρες.

 

Ξεφάντωμα με αποκριάτικες στολές και πολύ χορό, κέφι και ζεστή επικοινωνία μεταξύ των γονιών μας. Αυτή είναι  η αποκριάτικη γιορτή μας.

 

Στην αίθουσα του ’ Λυκείου Γιαννιτσών κάθε Ιούνιο γιορτάζουμε το τέλος του εκπαιδευτικού χρόνου με μια φαντασμαγορική γιορτή που ενθουσιάζει όλους.

Γιορτή αθλητικού μεγαλείου με αθλητές τα μικρά μας νήπια, που συμμετέχουν σε αγώνες στίβου. (ρίψη μπάλας, άλμα απλούν, δρόμος 50μ.)

Όλα τα νήπια βραβεύονται με διπλώματα και μετάλλια.

Κάθε Αύγουστο μια καλή ευκαιρία για επικοινωνία και γνωριμία των γονέων μεταξύ τους είναι και η παρατήρηση της πανσελήνου από το τουριστικό περίπτερο ΄΄ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ΄΄.

Τα παιδιά παρατηρούν με το τηλεσκόπιό μας το φεγγάρι και το ζωγραφίζουν στο χαρτί. Η χαρά τους απερίγραπτη!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερώνεστε για τις τρέχουσες εκδηλώσεις μας συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας

e-mail: info@paidikos.gr